Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Over Gypel


Het begon als een hobby, maar groeide uit tot een veelzijdig bedrijf: Gypel bvba is ondertussen al vele jaren de passie van Werner Verwerft. Als gediplomeerd elektricien en professioneel plaatser van gipsplaten staat hij aan het hoofd van Gypel en volgt hij met grote aandacht voor details alle projecten op. De betrokkenheid tot de klant en de aanwezigheid van de zaakvoerder op elke werf zorgen er bovendien voor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.

Bij Gypel kunt u dus rekenen op een combinatie van professionaliteit én persoonlijkheid. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, woningen, burelen of winkelruimtes, wij nemen steeds de tijd om grondig uw project te bekijken. Dankzij onze vakkennis en jarenlange ervaring kunnen wij vervolgens tot een concrete oplossing komen, die perfect beantwoord aan uw vraag. Voor ons begint elk project namelijk bij u en daar eindigt het ook, van zodra u tevreden bent. Het hoofddoel van Gypel is dan ook dat elke klant kan terugblikken op een positieve ervaring.

Wilt u kiezen voor een betrouwbaar bedrijf, waar professionaliteit en persoonlijkheid twee belangrijke pijlers zijn? Neem dan zeker contact op met Gypel, want wij maken graag tijd om u beter te leren kennen.